059/70.18.00

info@dieprince.be

Raadpleging

Wenst U een arts te raadplegen,kom zoveel mogelijk naar de raadpleging.

We beschikken over 3 goed uitgeruste consultatieruimtes. We kunnen u hier beter verzorgen dan bij u thuis.

We werken uitsluitend na afspraak en voorzien 20 min voor één probleem.

Hebt u meerdere vragen, dan vinden we het fijn dat u dit over verschillende afspraken doet.

Voor complexere problemen (een technisch onderzoek, een bespreking...), vragen we u een langere afspraak te maken. Dit kan enkel via onze praktijkassistente en niet elektronisch.

Het kan gebeuren dat u eventjes moet wachten. Dit komt omdat een raadlpeging soms langer duurt of de dokter tijdens de raadpleging onderbroken wordt. We vragen uw begrip hiervoor. Wanneer u aan de beurt bent, krijgt u ook de nodige tijd.

Breng telkens uw E-id kaart of ISI kaart (voor uw kinderen) mee naar de raadpleging en biedt ze aan aan onze praktijk assistente.

Indien U om een of andere reden uw afspraak niet kan nakomen, hebben we graag dat u dit telefonisch afzegt.

Een afspraak maken kan op volgende manieren:

  • Telefonisch via Brigitte, onze praktijkassistente tel: 059/70 18 00
  • Via SMS: U stuurt een SMS naar 3111, met als boodschap: afspraak huisarts . u ontvangt automatisch een SMS terug met hierin enkele beschikbare afspraakmomenten. Elke afspraakmoment begint met een letter, gevolgd door de datum, het uur en de arts, bvb A=13/09 14:00 CK, B=13/09 14:45 GA … Om de afspraak te boeken, stuurt u een SMS, met het woord afspraak gevolgd door de letter van de gewenste afspraak. U krijgt per kerende een SMS met de bevestiging dat de afspraak geregistreerd werd.
  • Via Internet (u moet hiervoor eerst geregistreerd zijn!). Dit kan via onze website of met uw smarthphone

Hoe maak u een afspraak via onze website?

Alvorens een afspraak te kunnen maken dient u zich eerst te registreren op het systeem.

1. U klikt u op "maak nu een afspraak".

2. U wordt doorverwezen naar het agenda systeem.

3. Vul uw gegevens in die verplicht zijn( aangeduid met een sterretje * ) . klik dan op "ok"

De dokter moet eerst uw registratie aanvaarden. Er wordt nu nagegaan of u effectief patiënt bent van onze praktijk.

Indien niet dan ontvangt u van ons een mail met een uitnodiging u aan te melden op de praktijk.

Na maximaal vierentwintig uur kan u een afspraken maken. Bij eventuele problemen neem dan contact op met de praktijk.

Een afspraak maken

Vanaf u de melding hebt gekregen geregistreerd te zijn kunt inloggen op het systeem:

1. klikt u op "maak nu een afspraak".

2. Vul vervolgens de gebruikersnaam en het wachtwoord in. klik vervolgens op " aanmelden".

3. Selecteer uw arts naar keuze. Speelt dit geen rol voor u dan neemt u de optie willekeurig en klik op "OK". Bij deze optie gaat u meteen naar het eerste beschikbare afspraakmoment van de eerst beschikbare arts.

4. Selecteerde u een specifieke arts dan kan u aanvinken naar de eerst beschikbare afspraak van uw gekozen arts te gaan. Indien u liever een afspraakmoment zelf kiest vinkt u die optie niet aan en dient u zelf in de kalender te zoeken naar vrije afspraakmomenten

5. U kan een afspraak maken door een nog vrij afspraakmoment in de kalender aan te vinken( vierkantje naast het uur aanklikken)

6. U kan tot slot nog een reden voor uw afspraak invullen. Dit is echter niet verplicht. Als u het wil kan u een herinneringsmailtje of smsje toegestuurd krijgen, zo vergeet u uw afspraak niet.

7. Klik tot slot op 'bevestigen' en uw afspraak is geregistreerd. In de afsprakenkalender verschijnt uw naam, naast het gevraagd
afspraakmoment.

opmerking: Indien u een afspraak wilt wijzigen moet u gewoon uw afspraak terug weg vinken (klikken op het vierkantje naast het uur). Zorg er wel voor dat dit op de dag zelf gebeurd. Afspraken kunnen afgezegd worden ten laatste de avond voordien.

Hoe maakt u een afspraak met uw Smartphone?

De app kan gratis gedownload worden via de store op de smartphone.. Het volstaat in de store te zoeken naar “Mijnonlineagenda” of “Myonlinecalendar” Deze is zowel beschikbaar voor Windows Phone, iPhone als Androïd.

Via de app kan u razendsnel een afspraak maken met uw smartphone. Na openen van de App, meldt u zich aan met dezelfde inloggegevens als deze die u gebruikt voor de onlineagenda via de website. u hebt echter bijkomend ook een domainID nodig. Dit is 'dieprince.be'