059/70.18.00

info@dieprince.be


VisieWij werken samen in een vaste associatie en streven onderlinge samenwerking na, met ruimte voor overleg. Alle medische gegevens zijn opgeslagen in een centraal dossier, toegankelijk voor de artsen in de praktijk. Wij bieden u een persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde zorg aan.

In samenwerking met u streven wij een integrale zorgverlening na, vanuit de overtuiging dat uw welzijn niet alleen bepaald wordt door ziekte, maar ook door sociale, maatschappelijke en milieufactoren en uw eigen beleving.

Wij willen deze zorg eveneens mogelijk maken door een goede samenwerking met andere hulpverleners (artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, diƫtisten, psychologen) en met de bevoegde instanties (overheid, netwerk palliatieve zorg, ziekenfondsen).Haio Huisarts in opleiding


De huisarts-in-opleiding (haio) is reeds afgestudeerd aan de universiteit en als arts gediplomeerd. U kan dus ook bij hem/haar op consultatie gaan en/of een huisbezoek aanvragen. Alles wat de haio doet, bespreekt hij/zij met de stagemeester, uw huisarts. Dagelijks is er overleg en brengt de haio verslag uit over zijn/haar werkzaamheden. Wekelijks is er ook een bespreking van problemen.

D.m.v. uw dossier blijft uw huisarts goed op de hoogte van alles wat er voor uw gezondheid gebeurt. Het werk en de opleiding van de haio zullen tot een betere dienstverlening aan onze patiƫnten leiden. Als u dat wenst, kan u altijd bij uw eigen huisarts terecht. Omdat we het werk verdelen, zal dat soms niet meteen kunnen. Voel u nochtans volkomen vrij om het te vragen.
OpleidingspraktijkDe praktijk is een opleidingspraktijk van de Universiteit Gent. Er komen regelmatig studenten geneeskunde in de praktijk stage lopen. Hiermee wil onze praktijk meewerken aan de opleiding van toekomstige artsen en hen praktijkervaring aanbieden.

Een bericht in de wachtzaal kondigt aan of er een stagair in de praktijk aanwezig is. Wenst u liever geen stagair bij de raadpleging, dan kan u dat gerust aan uw arts zeggen.